Viasat Ultra HD - ny sportskanal i Ultra HD-kvalitet


Nu kan jeres beboere/medlemmer med en Bland Selv-pakke vælge, om de vil se sport i 4K-kvalitet. Viasat Ultra HD er ny kanal i Bland Selv, og sender kampe fra Superligaen, Premier League, Champions League og fra Formel 1. Kanalen sender i ultra HD-kvalitet - en kvalitet, der er uovertruffen og giver en tv-oplevelse i særklasse. Viasat Ultra HD sender sportsindhold, som også vises på Viasats andre kanaler.

For at få glæde af Viasat Ultra HD skal du have den nyeste YouSee Tv-boks (Humax 4000 tv-boks) eller et YouSee Kort. Desuden skal ens tv understøtte Ultra HD/4K.

Visat Ultra HD kan ikke ses med YouSee Tv & Film-appen, men dens indhold kan ses på Viasats andre tv-kanaler og på den måde ses via appen. Det er ikke muligt at vælge Viasat Ultra HD som Ekstrakanal.

Samlet overblik over ændringer og nyheder i Bland Selv-udbuddet
l Viasat Ultra HD kan vælges i Bland Selv og koster 1 point
l Kanalen Dantoto har skiftet navn til Sport Live
l MyZen TV er en ny kanal i Bland Selv og koster 1 point
l Kanalen 24 Nordjyske lukker pr. 31 august og udgår som kanal i Bland Selv

Beboere/medlemmer, som har valgt kanalen i deres Bland Selv-pakke eller som Ekstrakanal modtager direkte besked fra YouSee omkring lukning. 24 Nordjyske indgår ligeledes i YouSee’s Regionsudbud gældende for Region Nordjylland. Her vil kanalen udgå af de faste tv-pakker pr. 31. oktober 2019.
 Venlig hilsen
YouSee