Coop og YouSee i nyt partnerskab. Få 5 % i bonus med YouSee MobilNyt partnerskab giver de 1,7 million medlemmer af Coop bonus på mobiltelefoni hos YouSee. Bonusaftalen er første resultat af det nye partnerskab mellem Coop og YouSee, hvor den fælles ambition er at give danskerne adgang til attraktive mobilpakker med endnu flere fordele. ”Vi er glade for aftalen, fordi den indebærer, at vores medlemmer altid har adgang til de mest tidssvarende løsninger inden for mobiltelefoni. Coop og vores medlemsprogram skal favne den danske husstand og dets udgifter – her er telefoni centralt. YouSee og Coop har samme høje digitale niveau, hvorfor vores muligheder og fremtid er ret spændende” siger direktør for Coops medlemsprogram & Digitale Kanaler, Anders Mittag. Også hos YouSee er man begejstrede for den nye aftale.

”Vores kunder bliver mere og mere digitale, og derfor giver det rigtig god mening for os at samarbejde med Coop, der ligesom os har fokus på den digitale kundeoplevelse. Vi er glade for, at vores kunder nu ikke kun får adgang til Danmarks bedste netværk samt vores musiktjeneste med over 30 mio. musiknumre, men også mulighed for at opspare bonus, som de kan veksle til dagligvarer,” siger Kasper Ørtvig, mobildirektør i YouSee.

Opret et mobilabonnement og få bonus.
Når Grundejerforeningens beboere/medlemmer opretter et YouSee-mobilabonnement får de 250 kr. i velkomstbonus på deres Basis abonnement.

De 250 kr. i velkomstbonus gælder t.o.m. den 15. juli 2018 (herefter er bonussen 100 kr.). Derudover optjenes 5 % i bonus hver måned, uanset hvilket mobilabonnement som en beboer eller medlem vælger. Det betyder, at man kan få op til 47,75 kr. i bonus hver måned og helt op til 573 kr. om året med et mobilabonnement hos YouSee.

Har beboere/medlemmer allerede et mobilabonnement hos os, kan de selvfølgelig også få 5 % i bonus hver måned. De skal blot tilmeldes Coop’s bonusordning. Det gør de ved at registrere deres Coop medlems nummer på Mit YouSee. Det gælder både for Basis- og Ekstra abonnementer.

Fakta om det nye partnerskab
Fra den 15. juni kan alle Coop-medlemmer få 5 procent bonus på deres køb af mobiltelefoni hos YouSee. Den opsparede bonus kan bruges til betaling for varer i alle Coops butikker i SuperBrugsen, Kvickly, Dagli´-/ LokalBrugsen, Fakta, Irma og Coop.dk
Som medlem af YouSee’s fordelsprogram, YouSee More, får mobilkunder, der samtidig har tv eller bredbånd, fri adgang til mellem tre og fem digitale fordele – f.eks. C-More, dobbelt data eller Bookmate

Velkomstbonus udbetales kun ved nyoprettelse af et YouSee Mobil Basis abonnement. Velkomstbonus gælder ikke Ekstra abonnementer.

Langt de fleste mobilkunder hos YouSee kan få 5 procent i bonus på deres mobilabonnement, hvis de er medlem af Coop. Man kan fra den 15. juni tilknytte Coop-bonus i YouSees’s selvbetjening, ’Mit YouSee’, både i app og på web.